Seminar Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan PWB Dusun Tua | 10 November 2018

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan PWB Dusun Tua | 10 November 2018 –  Tim Perunding Imej Malaysia telah dilantik sebagai penyedia khidmat latihan oleh Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua untuk mengendalikan Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan pada 10 November 2018, bertempat di Perpustakaan Awam, Batu 14, Hulu Langat, Selangor.

Zaman ini memerlukan seorang wanita tampil bijak dengan ilmu ketrampilan diri yang mampu menjadikan seorang wanita itu dihormati dan disegani atas kredibiliti dan imej yang  sederhana namun sofistikated.

HANYA DENGAN PENAMPILAN IMEJ BERTARAF LIMA BINTANG, SETIAP WANITA KINI MAMPU TAMPIL SEDERHANA NAMUN ELEGAN DAN SOFISTIKATED!

 

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Anggun Dan Bijak .Seminar Anggun Dan Bijak

Program ini merungkai rahsia penampilan wanita anggun dan bijak dengan penjimatan kos dan masa yang sederhana. Sekalung penghargaan kepada pihak Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua atas jemputan dan kepercayaan untuk kami mengendalikan Seminar Anggun Dan Bijak ini. Kepada semua peserta dan semua pihak yang terlibat dalam menjayakan kursus ini, kami ucapkan jutaan terima kasih atas penyertaan dan komitmen anda yang hebat. Segala input dan semangat yang diperolehi dalam Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan Persatuan Wanita Berdaya (PWB) ini semoga bermanfaat agar kita terus berjaya dengan cemerlang dan bersyukur dengan kerjaya yang Allah kurniakan kepada kita.

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Anggun Dan Bijak

Terima kasih atas sambutan dan maklumbalas yang memberansangkan daripada peserta-peserta yang hadir Seminar Anggun Dan Bijak ini . Kami kongsikan sebahagian daripada komen dan pendapat peserta yang hadir mengenai Seminar Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua ini.

  1. Penyampaian yang menarik dan dapat menambah ilmu saya tentang keyakinan diri dalam penampilan diri (Maria Bt Bakareah – Suri Rumah)
  2. Penceramah seorang yang ceria dan berjaya menyampaikan topik ini dengan jelas serta mudah difahami – (Nur Alia )
  3. Penceramah sangat peramah dan jelas penyampaiannya
  4. Penceramah sangat sesuai dengan tajuk yang disampaikan – (Norzaizan Atan)
  5. Jelas penerangan dari penceramah
  6. Penceramah yang peramah dan cantik (Rogayah Binti Jainal – AJK PWB)
  7. Bagus dan jelas dalam penyampaian ceramah –  (Sharifah Nur Ashikin Syed Tahar – Ahli Jawatankuasa PWB)
  8. Jelas, padat dan menyeluruh!
  9. Penceramah yang sangat berilmu! – (Shaliza Zainal Abidin )
  10. Program ini amat baik! –  (Zulaikha Bt. Zulkifli )

Sunday, November 11th, 2018
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments