Teknik Pengucapan Awam | Mains | 6-7 Mei 2015

Jadikan setiap saat peluang di pentas sebagai medium menyampaikan kepakaran dan keterujaan anda , dan ia bermula dengan teknik yang betul. Mempunyai ilmu dan kelebihan dalam pengucapan awam dapat menaikkan personaliti dan karisma diri seseorang. Imej yang menarik merangkumi cara berucap yang mengkagumkan dan berpengaruh.

Pada 6-7 Mei baru-baru ini saya bergabung dengan trainer yang tidak asing lagi dalam mengendalikan Kursus ‘Best Presenter’, Tuan Syed Faizal S. Rahman, berkongsi teknik berkesan dalam membuat ucapan awam kepada pegawai-pegawai Majlis Agama Islam Negeri Sembilan di Kompleks As-Saadah Negeri Sembilan. Kursus ini mendedahkan teknik pengucapan awam yang terkini dan berkuasa untuk menaikkan reputasi dan kredibiliti diri para peserta.

Antara gambar-gambar semasa program berlangsung;

Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam Teknik Pengucapan Awam

 

Friday, May 8th, 2015
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments