Kursus Protokol, Etiket Sosial & Peningkatan Imej | 19-21 Ogos 2014| SPR

Dengan kerjasama Treng Technology & Consultancy, pada 19-21 Ogos 2014 saya telah bersama-sama kakitangan Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia dalam Kursus Protokol, Etiket Sosial & Peningkatan Imej,

yang berlangsung di Sumai Hotel & Apartment, Kuala Terengganu.

Alhamdulillah para peserta telah menunjukkan komitmen dengan mengambil bahagian secara aktif dan kreatif dalam semua aktiviti pembelajaran. Kursus ini berlangsung dengan pembelajaran yang menggabungkan aktiviti-aktiviti tugasan individu, tugasan berkumpulan, latihan praktikal, persembahan video dan demonstrasi.

Segala ilmu yang disampaikan diharap dapat memberi inspirasi untuk lebih bersemangat dan berketrampilan dalam kerjaya mereka sekembalinya ke tempat kerja. Perkara yang paling penting bukanlah berapa banyak ilmu yang diperolehi tetapi sebanyak mana ilmu yang dapat diaplikasikan dalam kehidupan kerjaya dan peribadi. Semoga ilmu yang diperolehi juga dapat dikongsikan dengan rakan-rakan sekerja lain yang tidak berpeluang untuk turut serta dalam kursus ini.

Semoga pengorbanan dan usaha semua pihak dalam memperuntukkan masa, tenaga dan kos untuk menjayakan kursus ini beroleh nilai yang tinggi di sisi Allah SWT, in sha Allah.

Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial Kursus Protokol, Etiket Sosial

Monday, August 25th, 2014August 25, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.